WAAR BELEVING ONS SAMENBRENGT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

WAAR BELEVING ONS SAMENBRENGT

Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Datum en tijd: ma 10 okt - 20:15

Regie: Dominik Graf | DE 2021 | 176 min

Liefdesdrama over een excentriekeling die zijn leven en de wereld om zich heen ziet afbrokkelen aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog.

Delen op social media

Fabian Oder der Gang vor die Hunde

Verfilming van Erich Kästners semi-autobiografische roman “Fabian, die Geschichte eines Moralisten”. Berlijn, 1931. Jacob Fabian (Tom Schilling) werkt als copywriter op een reclamebureau, maar besteedt zijn energie vooral aan fladderen door het Berlijnse nachtleven samen met zijn kameraad Labude. Hij valt als een blok voor Cornelia die haar eigen pad in de filmwereld aan het bewandelen is. Terwijl haar carrière een vliegende start maakt, worstelt Fabian met zijn toekomstperspectieven. De relevante politieke thema’s op de achtergrond zijn niet bepaald subtiel, maar wel essentieel voor het creëren van de sfeer.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf je hier dan in.