WAAR BELEVING ONS SAMENBRENGT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

WAAR BELEVING ONS SAMENBRENGT

Fædre & mødre

Datum en tijd: di 19 sep - 14:00

Regie: Paprika Steen | DNK 2022 | 97 min

Wanneer hun dochter naar een nieuwe school gaat, krijgt een getrouwd stel te maken met de hiërarchie, rivaliteit en de verborgen agenda’s van de overige ouders.

Delen op social media

Fædre & mødre

Hannah, de dochter van Piv en Ulrik, is niet gelukkig op haar oude school. Ze regelen een plekje op een alternatieve vrije school. Onder de nieuwe ouders heerst een stevige hiërarchie, vol rivaliteit en verborgen agenda’s. De klas gaat op schoolkamp en Piv en Ulrik zullen moeten strijden voor hun plek in de groep. Wat een idyllische trip voor de kinderen zou moeten zijn, haalt het slechtste in de ouders naar boven. Mede door slaapzalen met stapelbedden, al dan niet veganistische maaltijden, teveel drank en een speurtocht dreigt een en ander volkomen uit de hand te lopen.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf je hier dan in.