A Most Wanted Man

Regie: Anton Corbijn | GB/VS/D 2014 | 122 min

ma 17 nov 2014 | 20:15

Een nieuwe Corbijn, de allerlaatste Philip Seymour Hoffman in een verhaal van John Le Carré; genoeg redenen om uit te zien naar A Most Wanted Man, waarin Koude Oorlogsmethoden worden aangewend voor nieuwe, hetere conflicten.

Wanneer de gewonde Tsjetsjeense-Russische Issa Karpov (Grigoriy Dobrygin) Hamburg in vlucht, gaan de alarmbellen af bij de Duitse en Amerikaanse geheime diensten. De man heeft bakken met geld bij zich en probeert te schuilen bij de islamitische gemeenschap in de stad. Autoriteiten doen er alles aan om uit te vinden waar de man zich bevindt. Wanneer advocate Annabel (Rachel McAdams) hier achter komt, besluit ze Issa te helpen…met gevaar voor eigen leven.

A Most Wanted Man is een door Corbijn fraai vorm gegeven spionagethriller met naast Philip Seymour Hoffman, in zijn laatste glansrol, ook sterke rollen van o.a. Rachel McAdams, Grigoriy Dobrygin, Robin Wright, Daniel Brühl en Willem Dafoe.

1115&17_AMostWantedMan_f1LR 1115&17_AMostWantedMan_f2LR 1115&17_AMostWantedMan_afHR

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image