An Ocean Story

DOCUMENTAIRE | Regie: Sander van Weert | NL 2019 | 70 min

zo 01 dec 2019 | 20:15

Vervuiling, overbevissing en klimaatverandering maken dat de leefbaarheid van onze oceanen onder grote druk staat en doet ons de vraag stellen of we moeten vrezen voor hun voortbestaan. Filmmaker Sander Van Weert, marien bioloog Nanne van Hoytema en oprichter van “By the Ocean We Unite” Thomas van Thiel gaan in deze inspirerende documentaire naar de World Ocean Summit 2018 in Mexico. Zij spraken met wereldleiders, wetenschappers en topmensen uit het bedrijfsleven. Ook bezochten zij lokale initiatieven en helden die zich inzetten voor het voortbestaan van de mangroven, stranden en koralen. En duik in de blauwe wereld op zoek naar uitdagingen, oplossingen en hoop!

Deze film wordt gedraaid in samenwerking met het Science Café Harderwijk, waar 28 november een lezing is over microplastics in ons milieu.

 

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image