Ants on a Shrimp (jubileum/culinair)

Regie: Maurice Dekkers | NL 2016 | 88 min

do 27 okt 2016 | 20:15

Jubileumfilm: culinair

Onze jubileumweek starten we feestelijk met de documentaire ‘Ants on a shrimp’, over het in Kopenhagen gevestigde toprestaurant NOMA dat tijdelijk naar Japan verhuist voor een culinair experiment. Speciaal voor deze avond laat Wim Zwaart van Restaurant Ratatouille zich inspireren door de film! Hij bereid heerlijk hapjes voor je en vertelt over het geheim van het runnen van een goede keuken.

Japan – januari 2015: één van de beste restaurants ter wereld, het in Kopenhagen gevestigde NOMA met zijn beroemde en charismatische chef-kok René Redzepi, verhuist voor de periode van vijf weken naar Tokio voor een uniek culinair experiment. NOMA staat bekend om zijn dogmatische aanpak van koken met natuurlijke ingrediënten uit de omgeving van het restaurant. Is Redzepi in staat om binnen een korte periode met voor hem nog onbekende Japanse ingrediënten een 14-gangen menu te creëren dat ‘World’s Best Restaurant’-waardig is?

1027_ants_on_a_shrimp_f2 1027_ants_on_a_shrimp_af 1027_ants_on_a_shrimp_f1

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.
Reserveren van twee stoelen naast elkaar mag uiteraard alleen als je uit hetzelfde huishouden komt.


 

Filmhuis Harderwijk background image