BUITENBIOS: Requiem for a Dream

Regie: Darren Aronofsky | VS 2000 | 102 min

do 01 sep 2016 | 21:00

Weduwe Sarah Goldfarb onderwerpt zich aan een drastische vermageringskuur op basis van amfetamines, omdat ze denkt in haar favoriete TV-show te kunnen verschijnen. Haar zoon Harry en zijn vriendin Marion experimenteren met verdovende middelen, waarvoor zij bereid is haar lichaam te verkopen. Harry’s beste vriend raakt te nauw betrokken bij de hard drugs-dealende gangs en vlucht vervolgens in zijn eigen handelswaar. Alle vier hebben ze een beter leven voor ogen, maar uiteindelijk ontsporen hun levens op tragische wijze en storten ze te pletter in een bodemloze put van angst en uitzichtloosheid….

Requiem for a Dream is een zowel deprimerend als visueel spektakel dat de kijker in de morbide wereld van de gebruiker zuigt.

BUITENBIOS bij Walhalla (strandeiland), toegang gratis

requiem_af requiem_f1 requiem_f2

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond

 

Filmhuis Harderwijk background image