Chef

Regie: Jon Favreau | VS 2014 | 115 min

za 28 feb 2015 | 20:15

Jon Favreau is naast acteur ook bekend als regisseur van de twee ‘Iron man’ films. Hij schreef, produceerde en regisseerde de ‘feelgood’ komedie Chef. Naast bekende acteurs als Scarlett Johanson en Dustin Hoffman vertolkt hij zelf de hoofdrol van Carl Casper.

Carl Casper is een chef in een chique restaurant. Samen met zijn team van koks bereidt hij zich voor op het bezoek van een bekende recensent.  De plannen van Casper zijn echter anders dan die van de eigenaar van het restaurant. Na een slaande ruzie wordt Carl Casper ontslagen en besluit hij een foodtruck te beginnen. Samen met zijn zoontje en zijn beste vriend vindt hij zo zijn passie en creativiteit voor koken weer terug.

Perfect aansluitend bij dit thema zal Ratatouille hun eigen “Rollin’ Cuisine” tijdens de voorstellingen van Chef parkeren op het Kloosterplein. U wordt getrakteerd op verrassende smaakcombinaties van veelal biologische producten, zodat u kunt ervaren hoe bijzonder de keuken van Ratatouille is. Een belevenis om uw vingers bij af te likken!

 

0228_0302_chef_afCHEF_08830.NEF _DSC3847.NEFFoodtruck ratatouille

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image