Filmhuis draait lokaal: “Anne”

Joke Zandstra | NL | 22 min

zo 14 nov 2021 | 16:00

“Heel lang heeft Maartje noodgedwongen gezwegen over haar levenloos geboren kindje, maar vandaag gaat ze, nu het eindelijk kan, daar verandering in brengen.”

Het Filmhuis Harderwijk steunt de lokale en regionale filmmakers door hen de mogelijkheid te bieden hun zelfgemaakte film te vertonen in onze prachtige filmzaal in de Catharinakapel. Bovenstaande beschrijving is van de korte (22 minuten) durende film “Anne” die door de Harderwijkse filmmaker Joke Zandstra is gemaakt. Met een cast van bekende en minder bekende lokale acteurs behandelt de film een onderwerp waar nog steeds een taboe op rust.
De vertoning van de film zal worden omlijst door een aantal korte voordrachten die betrekking hebben op het onderwerp van de film.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image