Gone with the Wind

Reg: Victor Fleming | VS 1939 | 224 min

zo 19 apr 2015 | 17:00

Bijtende liefdesvertelling van epische proporties. Tegen de achtergrond van de Amerikaanse Burgeroorlog ondervindt de verwende  Scarlett O’Hara (Vivien Leigh) de nodige problemen op het gebied van de liefde met Rhett Butler (Clark Gable). Bijna vier uur durende verfilming van het gelijknamige boek van Margaret Mitchell. Scarlett verwacht haar leven in luxe door te brengen, maar de Amerikaanse Burgeroorlog  ruïneert de familie O’Hara. Scarlett laat het er niet bij zitten.

De film was goed voor tien Oscars. ‘Gone with the Wind’ is recent gedigitaliseerd en in Nederland opnieuw uitgebracht door EYE.

Deze roemruchte klassieker wordt op zondag 19 april in de Catharinakapel vertoond aanvang 17:00 uur, einde om 22:30 uur, en er wordt gezorgd voor een maaltijd.
Kaarten (inclusief maaltijd) à € 24,- zijn t/m donderdag 17 april te bestellen. Voor donateurs van het Filmhuis bedraagt de entreeprijs € 22,-.
In verband met de maaltijd is reserveren verplicht.

 

0419_gone_with_the_wind_af 0419_GoneWithTheWind_f1 0419_GoneWithTheWind_f2

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image