Jersey Boys

Regie: Clint Eastwood | VS 2014 | 134 min

ma 22 dec 2014 | 20:15

Na de zeer succesvolle musical uitvoering van Jersey Boys werd het tijd voor een verfilming. En niemand minder dan Clint Eastwood heeft deze biopic op zich genomen. Eastwood heeft zich naast zijn imposante acteercarrière ontpopt tot een regisseur van formaat. Met het sfeervolle en muzikale Jersey Boys bevestigt hij dit wederom.

We volgen de opkomst van de beroemde Frankie Valli en zijn Four Seasons, die met name in de jaren ’60 immens populair waren door hun unieke sound. Valli wordt gespeeld door John Lloyd Young die in de gelijknamige musical ook al de hoofdrol op zich nam. Zijn stemgeluid is vrijwel identiek aan de originele Frankie Valli.

De film zit boordevol liedjes van de groep en zal een feest van herkenning zijn voor de meeste onder ons. Plus een fraaie bijrol van Christopher Walken.

1222&23_JerseyBoys_afHR 1222&23_JerseyBoys_f1LR 1222&23_JerseyBoys_f2LR

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image