Le Grand Cahier

Regie: János Szász | Hongarije 2013 | 109 min

za 03 jan 2015 | 20:15

Tijdens WO II besluit een Hongaarse tweeling uit protest tegen de vanzelfsprekend lijkende wreedheid van volwassenen tot extreem conformisme. Ze trainen lichaam en geest om precies zo opportunistisch en agressief te worden, en zonder moraal en mededogen anderen te misbruiken. Het lef waarmee deze prachtig geschoten film is ontdaan van alle drama maakt dit een zeldzaam prikkelende film.

In september en november door de Theaterwerkplaats opgevoerd als ‘Het Dikke Schrift’ In de Catharinakapel. Was jij daar en heb je het entreekaartje nog? Dan kun je deze film bijwonen tegen donateurstarief (€ 7,-). Op zaterdag 3 januari spreekt regisseur Doris Goossen (Theaterwerkplaats) na afloop van de film met het publiek over dit bijzondere verhaal en de keuzes die zij daarin heeft gemaakt voor de voorstelling.

0103_05_Le_Grand_Cahier_af0103_05_LeGrandCahier_af2 0103_05_LeGrandCahier_af1

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image