Lezing, filmquiz & party!

vr 28 okt 2016 | 19:30

Dat een Filmhuis avond ook bijzonder kan zijn zonder een volledige film te draaien gaan we deze avond merken!

Lezing

Anton Damen laat je in IN DEN BEGINNE zien waarom het doodzonde is om twee minuten na de start van de voorstelling nog de bioscoopzaal in te lopen. Denk namelijk niet dat de film nog niet begonnen is als de openingscredits nog over het scherm rollen; in sommige gevallen zijn deze kunstwerkjes het beste van de hele film!
Anton Damen is filmjournalist, gamerecensent en hoofdredacteur bij het Nederlands Film Festival en van MovieZone.nl.

De Gote Harderwijker Filmquiz

Wie heeft een hoofd vol al dan niet nutteloze filmkennis? Wie heeft die kennis niet maar houdt wel van een spelletje? Voor beide groepen is er De Grote Harderwijker Filmquiz! Quizmaster Dim van Rhee heeft vijftig meerkeuzevragen verzameld die allemaal op de een of andere manier te maken hebben met films. De drie bezoekers die de meeste juiste antwoorden op deze vragen weten te geven – al dan niet met gelukstreffers – spelen na de meerkeuzeronde een ongetwijfeld bloedstollende finale. Na afloop daarvan weten we wie de Filmkenner van Harderwijk is. Zo’n titel wil toch iedereen wel mee naar huis kunnen nemen?!?

Party!

Als afsluiting van de avond is er nog een spetterend feest met DJ Pluum.

Let op: we beginnen deze avond om 19:30 uur!

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.
Reserveren van twee stoelen naast elkaar mag uiteraard alleen als je uit hetzelfde huishouden komt.


Filmhuis Harderwijk background image