Mommy

Regie: Xavier Dolan | Canada/FR 2014 | 139 min

zo 01 mrt 2015 | 20:15

Mommy is intens, ontroerend en meeslepend. Deze alweer 5e film van de Canadese regisseur Xavier Dolan laat een aangrijpende moeder-zoon relatie zien waarbij de liefde voor elkaar soms niet genoeg is.

Diane is een weduwe die na het overlijden van haar man probeert haar 15-jarige zoon in het gareel te houden. Steve, die een soort van ADHD-achtige stoornis heeft, is onhandelbaar en net vanwege slecht gedrag uit een inrichting ontslagen. Moeder neemt de verantwoording van haar zoon op zich maar dit blijkt niet altijd goed te gaan door zijn explosieve emoties. De mysterieuze nieuwe buurvrouw Kyla biedt uitkomst en zij nestelt zich snel in het breekbare gezin. Samen met Kyla vorm zich een vreemde balans voor moeder en zoon.

0301_03_mommy_af0301_03_Mommy_af2 0301_03_Mommy_af1

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image