Om de wereld in 50 concerten

DOCUMENTAIRE | Regie: Heddy Honigmann | NL 2014 | 94 min

zo 04 jan 2015 | 20:15

In 2013 reisde het Koninklijk Concertgebouworkest de hele wereld rond om hun 125-jarig bestaan te vieren: vijftig concerten, verspreid over zes continenten.

Documentairemaakster Heddy Honigmann landde met het orkest in Buenos Aires, Johannesburg en Sint-Petersburg en laat zien hoe het de harten van mensen in andere culturen verovert. Grenzeloze passie voor muziek brengt musici en concertbezoekers samen. Een reis naar de kern en de kracht van muziek die mensen begeestert, onvermoede emoties weet te treffen en helpt de pijn om te leven te doorstaan.

‘Om de wereld in 50 concerten’ was afgelopen november de openingsfilm van IDFA. Zeker een liefhebber van klassieke muziek en het Concertgebouworkest mag deze documentaire niet missen!

0104_06_om_de_wereld_in_50_concerten_af0104_06_OmDeWereldIn50Concerten_af2 0104_06_OmDeWereldIn50Concerten_af1

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.
Reserveren van twee stoelen naast elkaar mag uiteraard alleen als je uit hetzelfde huishouden komt.


 

Filmhuis Harderwijk background image