The Hundred-Foot Journey

Regie: Lasse Hallström | VS 2014 | 123 min

za 31 jan 2015 | 20:15

Heerlijke multi-culinaire verfilming van het gelijknamige boek uit 2010 van Richard C. Morais, geregiseerd door Lasse Hallström, die in 2010 ook de watertandende film ‘Chocolat’ op het doek bracht. Inmiddels al een groot succes, mede door het productieduo Steven Spielberg en Oprah Winfrey.

De Indiase familie Kadam verlaat hun restaurant en thuisbasis  in Bombay om zich te vestigen in het kleine Franse dorpje Saint Antonin, waar hun oog is gevallen op een vervallen restaurant. Zij willen de Fransen laten kennismaken met hun Indiase kookkunsten. Dit tot groot ongenoegen van Madame Mallory, die ‘100 foot’ -30 meter- tegenover het tandoori-restaurant haar eigen prestigieuze Michelin-restaurant bezit.

Smaakmakende film met de juiste ingrediënten!

Om u in de juiste stemming te brengen trakteert het Filmhuis op zaterdag 31 januari op lekkere hapjes, vanzelfsprekend geheel in stijl van de film.
De hapjes worden verzorgd door Kim Janse van Purefoodie (www.purefoodie.nl). Zij houdt een foodblog bij en verzorgt workshops en bijeenkomsten over voeding, koken en zorgen voor jezelf. Speciaal voor deze gelegenheid maakt Kim naast de hapjes ook bijzonder lekker curry’s: om van te watertanden èn leuk om mee naar huis te nemen. Zo kunt u nog lang nagenieten!

0131_0202_the_hundred-foot_journey_af0131_0202_TheHundredFootJourney_af2 0131_0202_TheHundredFootJourney_af1

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image