The Revenant

Regie: Alejandro González Iñárritu | VS 2015 | 156 min

di 26 apr 2016 | 14:00

The Revenant is een episch avontuur van één man over overleven en de buitengewone kracht van de menselijke geest. Tijdens een expeditie in de ruige Amerikaanse wildernis wordt de avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) aangevallen door een beer en voor dood achtergelaten door zijn gezelschap. Tijdens zijn overlevingstocht ondergaat Glass ondenkbare tegenslagen en wordt hij verraden door zijn vertrouweling John Fitzgerald (Tom Hardy). Gedreven door zijn wil om te leven en zijn liefde voor zijn familie, moet Glass zich een weg banen door een strenge winter tijdens zijn meedogenloze overlevingstocht om uiteindelijk verlossing te vinden.

De film won 3 Golden Globes (beste film, beste acteur, regie) en eveneens 3 Oscars (beste acteur, beste regisseur, beste cinematografie)!

THE REVENANT0423_25_26_the_revenant_f20423_25_26_the_revenant_af_v2

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image