The Shape of Water

Regie: Guillermo del Toro | VS 2017 | 119 min

ma 30 apr 2018 | 20:15

Van de meesterlijke verhalenverteller Guillermo del Toro komt The Shape of Water, een sprookje dat niet van deze wereld is. De film speelt zich af tijdens de Koude Oorlog in Amerika circa 1962. In een verborgen en zwaarbeveiligd overheidslaboratorium werkt de eenzame Elisa (Sally Hawkins). Ze zit gevangen in een leven van isolatie. Elisa’s leven verandert voor altijd als zij en collega Zelda (Octavia Spencer) een geheim experiment ontdekken. Michael Shannon, Richard Jenkins, Doug Jones en Michael Stuhlbarg maken de cast van The Shape of Water compleet.
De film won twee Golden Globes, waaronder die voor Guillermo del Toro als Beste Regisseur. Daarnaast ontving de film maar liefst vier Oscars, waaronder die voor Beste Film.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond


 

Filmhuis Harderwijk background image