AFGELAST – Waterfront Drijf-In: Fisherman’s Friends

Regie: Chris Foggin | UK 2019 | 112 min

vr 25 sep 2020 | 20:30

Een première in Harderwijk: voor het eerst kan er film worden gekeken vanuit je eigen sloep!  In samenwerking met bewoners van het Waterfront vertonen we deze avond in de havenkom bij de Waterstadboulevard/Vuurtorenweg de film “Fisherman’s Friends”.

Fisherman’s Friends is een hartverwarmende film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een groep vissers uit Cornwall die met zijn zeemansliederen onverwacht de hitlijsten van Engeland bestormt. Als de bijdehante Danny, een muziekproducent uit Londen, met zijn collega’s in Port Isaac is voor een vrijgezellenfeest, ziet hij de Fisherman’s Friends op de kade zingen en wordt hij gegrepen door hun optreden. Danny is vastberaden een platencontract voor ze af te sluiten, maar deze vissers zijn behoorlijk eigenwijs. Door hun oprechte en onbevangen karakter leert Danny wat uiteindelijk echt belangrijk is in het leven.

Belangrijke informatie

Let op: je bestelt voor deze avond een ticket per boot. In de boot mogen maximaal vier mensen zitten, een gezin van maximaal zes mensen is ook toegestaan.

En verder:
– Er is een maximum van 25 boten.
– Bij binnenkomst in de havenkom geef je aan de organisatie naast je ticket ook een lijst met de namen en telefoonnummers (of e-mail adressen) van de mensen aan boord.
– De boot (sloep) mag maximaal 8 meter lang zijn en 1,5 meter hoog.
– Vanaf 20 uur wordt er binnengevaren, om 20:30 start de film.
– Je vaart terug in het donker, dus zorg voor goede verlichting!
– Bij slecht weer kan het evenement afgelast worden. Je krijgt dan de mogelijkheid het geld retour te ontvangen.
– Waar “Ticket Auto” staat, lees je natuurlijk “Ticket boot” 😉
– Onderstaande tekst over reserveren via de plattegrond is van toepassing voor de voorstellingen in de Catharinakapel en voor de Drijf-In niet van belang.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.
Reserveren van twee stoelen naast elkaar mag uiteraard alleen als je uit hetzelfde huishouden komt.


 

Filmhuis Harderwijk background image