WAAR DE BELEVING TELT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

Les cinq diables

Datum en tijd: za 1 apr - 20:15

Regie: Léa Mysius | FR 2022 | 96 min

Zinderend en mysterieus drama waarin Vicky (8) dankzij haar buitengewone reukvermogen diep weggestopte herinneringen van haar moeder kan ervaren.

Delen op social media

Les cinq diables

De achtjarige Vicky heeft een magisch talent: ze kan ruiken als een speurhond. Op haar slaapkamer bewaart ze potjes vol geuren van mensen en dingen die ze tegenkomt. Van dennenappels in het bos, tot de uierzalf waar haar moeder zich mee insmeert tijdens ijskoude zwemsessies. Ruikt ze aan een potje, dan verdwijnt ze soms in een herinnering van de betreffende persoon. De confrontatie met het bovennatuurlijke is kortstondig angstaanjagend en dat gevoel wordt nog erger wanneer haar vaders zus Julia na jaren afwezigheid ineens opduikt en daarmee een traumatisch verleden aanboort. Met Adèle Exarchopoulos.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over ons programma? Neem dan gerust contact met ons op.