WAAR BELEVING ONS SAMENBRENGT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

WAAR BELEVING ONS SAMENBRENGT

Poor Things

Datum en tijd: ma 25 mrt - 20:15

Regie: Yorgos Lanthimos | USA 2023 | 141 min

Poor Things vertelt het ongelofelijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Emma Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe).

Delen op social media

Poor Things

Waarschuwing: zelfs wie hield van de verregaande vreemdheid van “The Lobster” en “The Favourite” zal totaal onvoorbereid zijn op het bizarre spektakel dat regisseur Yorgos Lanthimos ons voorschotelt. Tegen een achtergrond van een soort victoriaans tijdperk, gecreëerd door een superteam dat lijkt te bestaan uit Terry Gilliam en Jules Verne, zien we William Dafoe als een waanzinnige chirurg die in zijn laboratorium de meest fantastische experimenten uitvoert. Zijn laatste creatie: Bella Baxter, een gereanimeerde, zich als een irritante peuter gedragende dame, wier dode brein is vervangen door de hersens van een ongeboren baby.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie vind je op Kaarten kopen.

Op de hoogte blijven?

Wil je op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf je hier dan in.