Reserveren

topimg_reserveren

Online reserveren

U kunt online reserveren via onze website. Dat kan alleen door vooruitbetaling met IDEAL, en daaraan zijn voor u geen reserverings- of extra betaalkosten verbonden.
Via de link onderaan deze pagina (of via de link bij de filmbeschrijving) gaat u naar het online reserveringssysteem.
Ter bevestiging ontvangt u een e-mail die u als bewijs van uw bestelling en betaling dient mee te nemen naar de Catharinakapel.

N.B: Als donateur dient u in stap 2 van de bestelling de prijssoort van ‘normaal’ te wijzigen in ‘donateur’! Ingeval van een 1-persoons-donateurschap mag u dat bij een bestelling uiteraard maar éénmaal doen en niet tweemaal. In stap 3 keert u terug naar de agenda, en daar kunt u via ‘de winkelwagen’ links uw bestelling afronden. Met de prijssoort ‘normaal´ zou er voor u een entreekaart zonder de donateurskorting voor u worden gereserveerd en door u worden vooruitbetaald. En dan moeten onze medewerkers van de kassadienst dat voor de aanvang van de voorstelling maar weer in orde zien te maken. Voorkomen is beter dan genezen!

Telefonisch reserveren

Vanaf één uur voor de voorstelling is het mogelijk via telefoonnummer 06-11473742 te informeren of er nog kaartjes beschikbaar zijn en deze eventueel te reserveren. Tot een kwartier voor de aanvang van de voorstelling  kunt u het kaartje daar – zonder extra kosten – afhalen na pinnen of contant betalen. Na dat tijdstip komt uw reservering te vervallen en gaat uw kaartje in de losse verkoop.

Annuleren van online reserveringen

Onder vermelding van het reserveringsnummer kunt u met een e-mail naar info@catharinakapel.nl uw online reservering tot twee werkdagen voor de voorstelling annuleren, dus – zonder doordeweekse feestdagen – voor voorstellingen op zaterdag, zondag en maandag uiterlijk op de voorafgaande donderdag, en voor een voorstelling op dinsdag uiterlijk op de voorafgaande vrijdag. Het bedrag van uw bestelling zal dan met inhouding van € 1,00 aan administratiekosten naar u worden teruggeboekt.

Niet gereserveerd?

Als u op de bonnefooi naar onze filmvoorstellingen komt, zullen er meestal nog wel kaartjes in de losse verkoop beschikbaar zijn. U kunt daarover vanaf één uur voor de voorstelling informatie krijgen op telefoonnummer 06-11473742.