WAAR DE BELEVING TELT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

Trois couleurs: Blanc (re-release)

Datum en tijd: do 6 apr - 20:15

Regie: Krzysztof Kieslowski | FR,PL,CH 1993 | 92 min

Trois Couleurs: Blanc is het tweede deel van een trilogie waarin de regisseur refereert aan de idealen van de Franse Revolutie. Vrijheid, gelijkheid en broederschap.

Delen op social media

Trois couleurs: Blanc (re-release)

Bestelt u kaarten voor alle drie “Trois Couleurs”-films?
Dan krijgt u van ons € 6,00 retour op het volledige aankoopbedrag!
Bestel uw kaarten gewoon per film.
Wij doen de rest

Het tweede deel van de Trois couleurs-trilogie (1993) waarin Kieślowski refereert aan de drie idealen van de Franse revolutionaire periode: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Poolse kapper Karol wordt na een half jaar huwelijk met rijke Dominique gedumpt vanwege zijn impotentie. Hij raakt aan lagerwal, weet naar Polen terug te keren bouwt er een nieuw leven op en zint op een dramatische terugkeer naar Dominique. Gedreven door gevoelens van wraak ontwikkelt Karol zich tot succesvol zakenman. TROIS COULEURS: BLANC won in 1994 op het Filmfestival van Berlijn de Zilveren beer voor Beste Regie.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over ons programma? Neem dan gerust contact met ons op.