WAAR DE BELEVING TELT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

Trois couleurs: Bleu (re-release)

Datum en tijd: do 30 mrt - 20:15

Regie: Krzysztof Kieslowski | FR,PL,CH 1993 | 94 min

Trois Couleurs: Bleu. Is het eerste deel van een trilogie waarin de regisseur refereert aan de drie idealen van de Franse Revolutie: vrijheid, gelijkheid en broederschap.

Delen op social media

Trois couleurs: Bleu (re-release)

Bestelt u kaarten voor alle drie “Trois Couleurs”-films?
Dan krijgt u van ons € 6,00 retour op het volledige aankoopbedrag!
Bestel uw kaarten gewoon per film.
Wij doen de rest

Het eerste deel van de Trois couleurs-trilogie (1993) waarin Kieślowski refereert naar de drie idealen van de Franse revolutionaire periode: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Juliette Binoche speelt de rol van Julie, die na een tragisch verkeersongeval haar man en dochter verliest. Getraumatiseerd besluit ze alles achter te laten en een nieuw leven te beginnen. Haar man was echter bezig met een belangrijk muziekstuk en Julie is de enige persoon die kan helpen dit werk te voltooien. De film won onder meer drie Césars en de Gouden Leeuw op het Filmfestival van Venetië.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over ons programma? Neem dan gerust contact met ons op.