WAAR DE BELEVING TELT

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

info@filmhuisharderwijk.nl

Klooster 1, 3841 EN Harderwijk

Trois couleurs: Rouge (re-release)

Datum en tijd: vr 14 apr - 20:15

Regie: Krzysztof Kieslowski | FR,PL,CH 1994 |

Trois Couleurs: Rouge is het derde deel van een trilogie waarin de regisseur refereert aan de idealen van de Franse Revolutie. Vrijheid, gelijkheid en broederschap

Delen op social media

Trois couleurs: Rouge (re-release)

Bestelt u kaarten voor alle drie “Trois Couleurs”-films?
Dan krijgt u van ons € 6,00 retour op het volledige aankoopbedrag!
Bestel uw kaarten gewoon per film.
Wij doen de rest

Het derde deel van de Trois couleurs-trilogie (1994) waarin Kieślowski refereert aan de drie idealen van de Franse revolutionaire periode: vrijheid, gelijkheid en broederschap. Fotomodel Valentine rijdt op straat een herdershond aan. Ze brengt het gewonde dier naar de eigenaar, een gepensioneerde rechter. Hij is een zonderling man die stiekem de mensen in zijn omgeving begluurt. Na de eerste stroeve ontmoeting groeit hun affectie, ondanks het grote leeftijdsverschil. De film werd genomineerd voor de Gouden Palm in Cannes en kreeg 3 Oscarnominaties: Beste Regie, Scenario, Cinematografie.

Reserveren

Let op: bij de tweede stap in het reserveerproces (dus na het kiezen van de stoel(en)) krijg je de mogelijkheid om aan te geven of je donateur bent of niet. Meer informatie over de nieuwe manier van reserveren lees je op de pagina Informatie over het reserveren via de plattegrond.

Contact opnemen

Wilt u meer weten over ons programma? Neem dan gerust contact met ons op.